marți, 22 iunie 2010

INVOCAREA. VOL. 1 din FORŢELE RĂULUI ABSOLUT de Kelley Armstrong

Chloe, eroina şi naratoarea cărţii, este o adolescentă obişnuită, elevă la o şcoală de artă şi pasionată de filme. De altfel, una dintre dorinţele ei cele mai mari – alături de cea de a avea multe prietene (şi un prieten!) – este să devină regizor de filme. De aceea, de multe ori, în momentele dificile, ea abordează acea situaţie ca şi cum ar privi-o din spatele unei camere de filmat – ceea ce devine un film horror în clipa în care începe să vadă stafii.

Asta o duce la Sanatoriul Lyle, un loc destul de exclusivist pentru adolescenţi cu tulburări psihice. Aici, medicii încearcă să o convingă pe Chloe că „stafiile“ ei sunt de fapt un produs al schizofreniei de care suferă. Fie că vede stafii sau este doar bolnavă, Chloe este dispusă să-şi ia medicamentele, pentru a se putea întoarce cât mai repede la viaţa ei dintotdeauna. Dar când îi cunoaşte pe ceilalţi copii din sanatoriu, îşi dă seama că problemele lor mentale ar putea fi de fapt, la fel ca şi ale ei, abilităţi supranaturale, şi că în realitate sanatoriul este populat de semidemoni, şamani, magicieni, vârcolaci şi, bineînţeles, necromanţi (aşa cum este Chloe). Iar acum Chloe începe să-şi pună tot felul de întrebări: De ce se află cu toţii aici? Ce se întâmplă cu copiii transferaţi în altă parte, într-un mod misterios, şi cu care nu se mai poate lua legătura? Ce taine ascunde sanatoriul, care cu siguranţă e cu totul altceva decât pare? Şi ce vrea să îi spună stafia pe care o tot vede în subsol ?

Cu o intrigă captivantă, desfăşurată într-un decor ameninţător şi oarecum sinistru, cu personaje incitante, cu elemente pe care fanii cărţilor horror le îndrăgesc (cadavre misterioase îngropate, doctori malefici, vârcolaci, telechinezie), cartea te ţine în suspans şi, aşa cum spune Kirkus Reviews, „cititorii ar putea ţipa suficient de tare pentru a trezi morţii“.

Link de precomanda cu o 25 % reducere! http://www.ledabooks.ro/Invocarea/


Multumesc editurii Leda pentru minunatele carti aparute pana in prezent si sper si pe viitor sa fie la fel :)


Un produs Blogger.

Sample Text

Seriale Tv, Filme, Carti,Stiri.

Postări populare

Recent Posts

Download