marți, 22 iunie 2010

Rezumat :


Saptamana aceasta in True Blood: Bill face o miscare a la Tyson la inceputul episodului si ramane cu o ureche de varcolac in botic. Pana la urma aflam ca de fapt varcolacii care l-au rapit lucrau pentru Regele Vampir al Missisipiului, care vrea sa-i propuna niste chestii. Tara incearca sa se sinucida si spre dezamagirea multor spectatori sunt sigura, este salvata de LaFayette. Sam isi cunoaste familia si porneste la o cursa cu fratiorul care cred ca a incercat sa-l omoare. Mai vine un vampir in oras care este foarte interesat de Sookie si Tara. Si Jason e din nou adorabil.

Ok, stiu ca mai avem cel putin un episod in care sa fie prezentate niste personaje si sa mai avem parte de putin set-up, dar deja cred ca avem destula de carnita. Toata treaba asta cu varcolaci si vampiri este pregatita sa fie cea mai tare conspiratie din toate timpurile, mai tare decat cui a trebuit sa-si vanda sufletul Stephanie Meyer ca sa aiba porcaria aia de Twilight atata succes. My money is on Allah. Care vrea astfel sa provoace declinul irevocabil al paganilor capitalisti.

Dar inapoi la paganii nostri. Dupa doua episoade desi noi stim ca Bill este bine mersi, Sookie tot continua sa planga dupa el si sa se isterizeze. De data asta in fata lui Eric of all people. Sookie cea din trecut cred ca ar fi fost mai neinfricata decat atat. Sa stea la locul ei cand ii spune Eric ca viata ei e importanta. Fuck that noise! Dar as fi ipocrita sa nu recunosc ca mi-a placut mult scena lui Sookie cu Jason, nu doar pentru calitatea umorului, ci pentru ca totusi sunt frate si sora. Si ma bucur sa-i vad din cand in cand comportandu-se ca atare. Cealalta pereche de rude cu probleme pentru ca sunt o familie disfunctionala sunt LaFayette si Tara. Am zis-o si o mai zic. Tara needs to get over it. Si sa nu mai tipe “rasism” dupa fiecare replica. Mi-a placut mult de ea in sezonul 1 dar acum chiar ca a devenit o placa stricata.

Si apropo de familii disfunctionale. Mama ce rednecks sunt parintii lui Sam. Adica rednecks pe bune nu asa oricum. cineva sa-i spuna lui taticul lui Sam sa-si mai schimbe chilotii. Ii recomand niste boxeri de flanela. Sa tina “bestia” la adapost. Fratele mai mic al lui Sam este un copil prea rebel si antipatic deocamdata, unde mai pui ca am impresia ca intentionat l-a pus pe Sam in calea camionului ca sa-l calce. That little punk…

Am avut niste momente cool pentru Terry si Arlene si pentru Hoyt/Jessica, dar tare imi e ca in acest inceput de sezon doar atat avem pentru aceste personaje secundare. Momente. Faramite de screentime care nu-ti lasa loc de povesti cu adevarat memorabile. Pentru ca ai atata teren de acoperit si atatea personaje noi de introdus.Exceptie face Pam care indiferent cat timp o vezi, mereu actrita stie sa foloseasca in modul cel mai optim putinul timp care ii este acordat. Din pacate nu pot sa zic acelasi lucru si pentru restul personajelor care se intampla sa aiba sau nu un puls.

Uite de exemplu am avut in episodul asta un flashback cu Eric si Godric. Nu ma intelegeti gresit, m-am bucurat sa-l vad pe Godric din nou, dar mai are cineva sentimentul ca flashback-ul asta a fost de-a dreptul irosit? Adica nu aflam nimic cu adevarat npou si relevant despre pactul varcolaci/vampiri. Cel putin nimic ce nu ar fi putut la fel de bine sa fie inclus intr-o replica doua din partea lui Eric.

Eu cel putin cred ca ar fi fost destul pentru un sezon sa ne axam doar pe jocurile din culise din lumea vampirilor, conflictul ascuns dintre regele Russel Edgington si Sophie Ann, dar presupun ca trebuie sa urmarim linia cartilor cat de cat. Se pare ca cu cat vampirul are o pozitie mai inalta in ierarhia lor, cu atat e mai fandosit si excentric. Blood gelatto? Serios? Sophie Ann si Russel se potrivesc n-am ce zice. Macar Eric si Bill se poarta ca niste vampiri manly. Aici merita sa-l mentionez si pe Franklin Mott, noul vampir din oras, care zici ca e fratele mai mare si mai putin atragator al lui Zod din Smallville.

Ceva imi spune ca baiatul asta a avut auditie pentru Bill si nu a luat rolul pentru ca nu era destul de pretty, dar imi place energia lui intunecata pentru moment, chiar daca nu-i aprob incaltamintea.

Sunt sigura ca multe fane vor ofta cu privire la apropo-urile facute de Eric lui Sookie. Mi se pare ironic ca Eric comenteaza ca Sookie il face sa se simta mai uman avand in vedere ca Sookie nici macar nu e om. Da, puterea aia a ei telepatica apare si dispare. Cu toate acestea imi place ca desi il refuza pe Eric din nou si din nou, se stie dupa privire ca cel putin se gandeste la sex primal si animalic. Naughty girl. Episodul se termina cu un cliffhanger care dupa saptamana trecuta cand Bill a omorat vreo 4 varcolaci singurel parca nu este asa de dramatic. Decat daca varcolacul ala era dopat cu sange de vampir cand l-a atacat.

Sursa : http://www.tvblog.ro

Un produs Blogger.

Sample Text

Seriale Tv, Filme, Carti,Stiri.

Postări populare

Recent Posts

Download