miercuri, 30 iunie 2010

Începând cu 2007, Activitate paranormală a fost unul dintre cele mai discutate, căutate şi disecate filme, ajungând la sfârşitul lui 2009, cu aproape 200 de milioane de dolari încasări (la un buget evaluat la 15.000 de dolari, ceea ce a adus la apariţia sintagmei "no-budget film"), cea mai rentabilă producţie cinematografică a tuturor timpurilor.

Proprietarii drepturilor, studiourile Paramount, fac acum public trailerul la continuarea
Activitate paranormală 2, care se va lansa în Statele Unite de Halloween, iar în România mai bine de două luni mai târziu, pe 31 decembrie.

Din imaginile de mai jos este clar că avem de-a face cu altă casă, iar prezenţa copilului şi-a câinelui sugerează că sequelul complică puţin lucrurile în comparaţie cu
filmul original. Totodată, este evident că se păstrează premisa: imaginile sunt, din nou, înregistrate cu o banală cameră de luat vederi, iar protagoniştii au iarăşi de-a face cu o prezenţă paranormală.

Atenţie, la sfârşitul trailerului se aude o voce care spune ceva neinteligibil, după care, rostit de aceeaşi voce cavernoasă, "Return". Poţi citi pe pagina a doua a acestui articol mesajul obţinut dacă se ascultă sunetul invers. Atenţie, este cât se poate de relevant pentru subiectul filmului!
Un produs Blogger.

Sample Text

Seriale Tv, Filme, Carti,Stiri.

Postări populare

Recent Posts

Download